User talk:Un-Frode Fenis

From Uncyclopedia, the content-free encyclopedia

Revision as of 13:30, November 9, 2009 by Un-Frode Fenis (talk | contribs)

Jump to: navigation, search


How did my talk page become so overwhealming digusting. Stick to the basic advises and do not scare people away to a hell that freezes over.--User:Frode Fenis/ass 12:22, November 9, 2009 (UTC)


This is how authority should look like...!I should know by now. I designed it for the danish uncyclopedia (The logo is slightly altered, for the sake of the example) --User:Frode Fenis/ass 13:19, November 9, 2009 (UTC)


Wiki
HER GÆLDER DET IKKE OM AT VÆRE MED -
MEN AT VILLE NOGET

Hello you guys.
Welcome to Uncyclopedia!


Vi er glade (og måske en smule forundrede) over, at du har valgt at forsøge dig som fritidsfarcør lige netop her. Men nu hvor du er her, så vil vi opfordre dig til at forsætte med at eksperimentere. Vær kreativ, morsom, genial, eller helt ude i hampen og for alt i verden, skriv løs! Udvikl din personlige stil, og snart vil du (med lidt held) blive en anerkendt del af vores fællesskab.


Brug for information? Ikke noget problem.

  • Føler du dig ikke kreativ? Konsulter stilmanualen.
  • Vil du lære nogle virkemidler der skjuler at teksten er noget lort. Check Spademanns_Leksikon:Virkemidler
  • Bliver du mobbet af de andre brugere? Har du opdaget en fejl, du ikke har magt til at løse? Tal med en af Leksikonets administratorer, de er her for at hjælpe, eller det må man i det mindste håbe, de er...
  • Er du bare generelt utilfreds? Luk din harme, eller gode idéer, ud på forummet
Personal tools
projects