Forum:Image uploading problems

From Uncyclopedia, the content-free encyclopedia

Revision as of 00:47, August 1, 2011 by Simsilikesims (talk | contribs)

(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Jump to: navigation, search
Forums: Index > Help > Image uploading problems
Note: This topic has been unedited for 1087 days. It is considered archived - the discussion is over. Do not add to unless it really needs a response.

So is there like a limit to the amount of images someone can upload? Because now, I suddenly can't upload any image on, and I don't know whats up. I've always been able to do it before. The preceding unsigned comment was added by Kyrtuck (talk • contribs)

What's the error say? I just uploaded a picture, and it worked fine. Have you tried being me? Sir Modusoperandi Boinc! 20:27, July 30, 2011 (UTC)
Maybe the file name was already used or something? Sir SockySexy girls Mermaid with dolphin Tired Marilyn Monroe (talk) (stalk)Magnemite Icons-flag-be GUN SotM UotM PMotM UotY PotM WotM 21:09, 30 July 2011
Try uploading a screenshot of the error page you're getting when you try to upload pictures. --Hotadmin4u69 [TALK] 21:13 Jul 30 2011
And then try uploading a screenshot of the error page you're getting when you try to upload a screenshot of the error page you're getting when you try to upload pictures. Sir Modusoperandi Boinc! 21:28, July 30, 2011 (UTC)
And when you've tried that, make a deviantART account, upload a screenshot of the error page there, and then try uploading a screenshot of the image you uploaded to your deviantART account here. Sir SockySexy girls Mermaid with dolphin Tired Marilyn Monroe (talk) (stalk)Magnemite Icons-flag-be GUN SotM UotM PMotM UotY PotM WotM 11:35, 31 July 2011

Haha...I know the image isn't already on there, it would've said. Could it be something wrong with my server or computer? Because for the past year, it makes me download some "Index.php" thing. Has that happened with anyone else? The preceding unsigned comment was added by Kyrtuck (talk • contribs)

Are you using Firefox? Try using IE (or vice versa). Also, sign your forum posts with four tildes (~~~~). Sir Modusoperandi Boinc! 18:05, July 31, 2011 (UTC)

Well, never mind. Apparently it was just something with the image I was using, because I've now got some others successfully uploaded. In the rare event of someone caring :I... Kyrtuck 00:45, August 1, 2011 (UTC)

Certain image formats won't upload, no matter what you do...check the file extension of the file you were trying to upload. Details are on the upload page. -- Simsilikesims(♀UN) Talk here. 00:47, August 1, 2011 (UTC)
Personal tools
projects