File:MiskolcV1V2.jpg

From Uncyclopedia, the content-free encyclopedia

Jump to: navigation, search
MiskolcV1V2.jpg (download)‎ (799 × 598 pixels, file size: 141 KB, MIME type: image/jpeg)

Friss helyzetjelentés Miskolcról. Unnews jelentése.

Sajnos a cikk tartalma már nem sokáig érvényes - mondta tudósítónknak Ba(ti)zz András kormányszóvivő - egyrészt Miskolcot egy ideje már eleve elég rendesen benőtte a gaz, másrészt a sok paraszt fellázadt, és a speciális, gyorsan termő miskolci paprikafaj lassanként már a belvárost fenyegeti. Evvel akarnak újabb béremelést kicsikarni. Mőármint a parasztok, persze.

Ezen kívül, mint a kormány szavát vivő ember mondta, tegnap ismeretlen pécsi terroristák ismeretlen pécsi hegedűművész slágergyanús szerzeményeire felgyújtották a város peremekerületét, és a sog gaznak és szemétnek köszönhetően már az egész város lángokban áll. Sajnos a sok füst, kosz és por miatt a villamosok már nem közlekednek, meg a sok paprika már amúgy is útban van (képünkön), ezért az emberek kénytelen gyalog menekülni - persze, ha sikerül nekik.

Nagyon sajnáljuk a történteket, - mondta Toller László, Pécs polgármestere a Pannon Filharmónikások tegnapi újévi koncertjének bevezetőjében - de ez az esemény tovább növel azon kitüntetést, hogy városunk 2001-ben az EU kulturális fővárosa lesz.

A pécsi rendőrség körözést indított az ismeretlen személyek ellen, a város súlyos megsegítésének vádjával. Elfogatásuk esetén életfogytiglani kitüntetést kapnak.

Mti.

Mindezt persze NZs hazudozta itt össze, amint Pécs emlegetéséből is látszik (szereti még valaki Pécset rajta kívül?) De neki nem kell hinni, mert a szovjeteknek kémkedik, nézd meg az itteni userlapját, tele van cirill betűvel. Zoknibáb 22:14, 3 Jan 2006 (UTC)
Muszály minden viccemet elrontani? --H3c 12:50, 4 Jan 2006 (UTC)
Mint fentebb is látszik, a Nagy Kultúúúrális Fővárosban LY-nal írják a muszájt. Továbbá rendkívüli tájékozatlanságról tesz tanúbizonyságot, hogy a kedves ismeretlen pécsi hegedűművész nem ismerte fel a képen látható paprikafajt (Capsicum annuum alphacentauriensis), mely az Alfa Centauri rendszer ötödik bolygójának ismert növénye és arról híres, hogy az ott élők (akik el akarták foglalni a Földet, de mikor látták, hogy Miskolc milyen fejlett, megijedtek és meghátráltak) ezt a növényt szokták nagy halmokban isteneik elé hordani, azok jóindulatáért könyörögve. Ezért hoztak belőle ennyit a miskolciaknak. Zoknibáb 13:16, 4 Jan 2006 (UTC)

edit Licence

This file was modified by User:H3c from the Commons file of the same name; released under CC-BY-2.5. Zoknibáb 13:48, 7 Jan 2006 (UTC)

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current21:12, January 3, 2006Thumbnail for version as of 21:12, January 3, 2006799 × 598 (141 KB)Un-H3c (talk | contribs)Friss helyzetjelentés Miskolcról. Unnews jelentése. Sajnos a cikk tartalma már nem sokáig érvényes - mondta tudósítónknak Ba(ti)zz András kormányszóvivő - egyrészt Miskolcot egy ideje már eleve elég rendesen benőtte a gaz, másrészt a

There are no pages that link to this photo.

Personal tools
projects